top of page
Kvinne står ute i Bergen.

Om KarriereMatch

Mitt navn er Jorunn Austgulen.
Jeg er gründer bak KarriereMatch som tilbyr karriereomstillingstjenester, coaching og jobbveiledning med fokus på voksne som er i en endringsprosess, i forhold til jobb og karriere.

Av utdanning er jeg DNCF-sertifisert coach og har flere ulike kurs og sertifiseringer innen coaching, karriereveiledning og mindfullness.

Jeg har lang erfaring fra tverrfaglig, integrert samarbeid, i spesialisthelsetjenesten, i Helse Bergen. Der jobbet jeg med arbeidsrettet støtte til pasienter i behandlingsforløp. Jeg har god kjennskap til lokalt næringsliv og oppfølging med Nav og andre aktuelle instanser.


KarriereMatch skal bidra til å knytte sammen jobbsøkere og bedrifter, og hjelpe deg som er i en endringsprosess til å ta bevisste karrierevalg. Min visjon er å bidra til at flest mulig mennesker får brukt sine ressurser og sitt potensial, i en jobb hvor de trives.

Jeg opplever at altfor mange mennesker velger å bli i jobber de ikke lenger trives i, fordi de ikke våger eller finner overskudd til å gjøre en endring, eller tror det ikke finnes noen muligheter for godt voksne. 
Slik trenger det ikke være!

 

Om du ønsker å jobbe sammen med meg mot din nye arbeidshverdag lover jeg deg en engasjert og løsningsfokusert samarbeidspartner. Jeg er en del av et nettverk av ulike eksterne samarbeidspartnere som gjør at KarriereMatch kan tilby variert kompetanse. 

bottom of page