top of page

Kontaktskjema

Thanks for submitting!

Kontaktinfo

Telefon : 412 16 847

  • Facebook
  • Instagram
  • LinkedIn

Vil du samarbeide med meg? Send meg en melding så finner vi ut av veien videre.

Kvinne sitter med laptop ute.

1 – 1 Coaching 

En coachingprosess bidrar til at du lettere oppnår målene dine.
 
Du blir bedre på å takle utfordringer og lærer deg å se muligheter fremfor begrensninger – privat og på jobb.

 

 

Det er lett for oss å gå på autopilot i hverdagen og utsette viktige avgjørelser og valg. Mange av klientene som kommer til coaching har lenge kjent på en utilfredshet, enten i jobbsammenheng eller på andre områder i livet. Om du over tid velger å stikke hode i sanden og holde ut i en situasjon du ikke trives med, kan det gå ut over din helse og livskvalitet.

En coachingprosess gir økt bevissthet rundt viktige områder i livet, slik at du kan ta aktive og bevisste valg for fremtiden. Coaching er sparring, selvforståelse, utforsking og problemløsing gjennom samtaler. Prosessen skal bidra til å gi deg klarhet og gjøre deg i stand til å ta valg basert på dine egne verdier og interesser. 


Utforsking av ressurser, interesser og muligheter skaper flere handlingsalternativer i møte med overganger og utfordringer på alle livets arenaer.

Coachingen kan være kortvarig eller langvarig, tidsintensiv eller sporadisk. Etter en bli kjent-samtale, og kartlegging av dine ønsker og behov, lager vi en plan for din personlige coachingprosess. Vi møtes på Zoom eller på mitt kontor i Bergen.

Gratis 30 min. bli kjent samtale.

Pris enkeltime kr. 1250,– inkl. moms for 60 min.
Pakkepris 6 timer kr. 6 900,– inkl. moms.

Nysgjerrig på hva coaching kan bidra med for deg?

Send meg en melding så kontakter jeg deg.

bottom of page