top of page
Rett Vest Film AS

Trenger din bedrift flere ansatte?

Synliggjør din bedrift med en rekrutteringsvideo og tiltrekk dere attraktive kandidater som er en god match for bedriften. Attraktive kandidater vil vite mer enn bare stillingstittel og arbeidsoppgaver.

Vis hvem dere er, hva som gjør dere unik og spennende, og hvorfor kandidater skal velge nettopp dere. Hva er det som gjør deres bedrift til en attraktiv arbeidsplass? En god form for "Employer branding" er å presentere dere på en autentisk, interessant og hyggelig måte ved å for eksempel vise frem ansatte og jobbsituasjoner gjennom en kort "jobb hos oss"-video.

KarriereMatch skal bidra til å knytte arbeidsgivere og jobbkandidater sammen. I samarbeid med Rett Vest Film AS, totalleverandør innen multimedia, hjelper vi dere med å lage en "jobb hos oss"-video, som vi markedsfører på vår nettside KarriereMatch.no og i sosiale medier, slik at både aktive og passive jobbsøkere kan bli kjent med dere. Om ønskelig kan vi også bidra i rekrutteringsprosessen.

Planlegg fremtidig kompetansebehov og bygg opp en CV-base av interessante kandidater for fremtidig rekruttering. Dere får selv tilgang til videoen som kan brukes på deres egne nettsider og i stillingsutlysninger.

Vi er arbeidslivets matchmaker, og arrangerer jevnlig bransje- og jobbtreff for bedrifter og jobbkandidater. Tid og sted annonseres på vår nettside. Ta gjerne kontakt med oss om dere ønsker å holde en bedriftspresentasjon på en av våre sammenkomster.

For mer informasjon om rekrutteringsvideo ta kontakt med oss her:

bottom of page